نماینده حماس: سپاسگزار رهبر و ملت ایران هستیم در دیدار فرستاده آمریکا با الجولانی چه گذشت؟ وزیر دفاع فرانسه استعفا کرد سرایا القدس: اسرای دشمن تنها با پایان جنگ غزه آزاد می‌شوند حمله با سلاح سرد به شهردار آلمانی ایران خواستار اعاده حیثیت در پرونده «آب مسموم عمان» شد پایان نخستین دور مذاکرات حماس با مصر و قطر در شرم‌الشیخ پوتین در تماس با نتانیاهو: باید برای موضوع هسته‌ای ایران راه‌حل دیپلماتیک یافت کالاس: اروپا می‌خواهد بخشی از دولت انتقالی در غزه باشد اتهام زنی آلمان: انصارالله گروه نیابتی ایران است؛ تهران از آنها برای بی‌ثبات کردن منطقه استفاده می‌کند! بیانیه مشترک اتحادیه اروپا و شورای همکاری خلیج فارس درباره ایران فرستاده آمریکا: دیدار و مذاکرات مهمی با فرمانده قسد داشتم واکنش وزیر امور خارجه به صادر نشدن ویزای اعضای تیم ملی فوتبال ساختمان شرکت نفت ایران در لندن مصادره شد چین: همکاری با ایران در چارچوب قوانین بین‌المللی است

اعلام آمادگی آمریکا برای بازگشت به مذاکرات وین

ند پرایس گفت: تاریخ برگزاری دور هفتم مذاکرات مشخص نشده است و ما بارها و بارها اعلام کرده‌ایم که آماده پیشروی در مسیر احتمالی بازگشت به پایندی مشترک به برجام هستیم و عزم لازم را داریم.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۹ - ۰۱ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 July 23
کد خبر: ۹۶۳۲۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ سخنگوی وزارت خارجه آمریکا بر آمادگی واشنگتن مبنی بر بازگشت به گفت‌وگوهای وین جهت احیای توافق هسته‌ای با ایران تاکید کرد.



ند پرایس، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا روز پنج‌شنبه در کنفرانسی خبری در پاسخ به پرسشی در خصوص مذاکرات وین برای احیای برجام گفت: همانطور که می‌دانید تاریخ برگزاری دور هفتم مذاکرات مشخص نشده است. ما بارها و بارها اعلام کرده‌ایم که آماده پیشروی در مسیر احتمالی بازگشت به پایندی مشترک به برجام هستیم و عزم لازم را داریم.

 

وی ادامه داد: باور داریم که دیپلماسی موثرترین ابزاری است که در اختیار داریم‌ و با کمک شرکای ۱+۵ تلاش می‌کنیم تا بار دیگر مطمئن شویم که ایران به طور دائم و قابل اطمینان از دستیابی به سلاح هسته‌ای محروم خواهد ماند.

 

پرایس افزود: ما می‌دانیم که دولت ایران در دوره انتقالی است. آن‌ها باید تصمیم‌هایی در درون سیستم خود اتخاذ کنند. ما در خصوص این تصمیمات و اثرات آن‌ها گمانه‌زنی نخواهیم کرد. همانطور که گفتیم کارهای زیادی وجود دارد که هیات آمریکایی می‌توانند از واشنگتن انجام دهند و نماینده ویژه رابرت مالی و تیمش اینجا در وزارت خارجه مشغول هستند.

 

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در پاسخ به اینکه آیا ضرب‌العجلی برای مذاکرات وین وجود دارد؟ تکرار کرد: ما پیش‌تر نیز گفتیم که باور داریم که دیپلماسی موثرترین ابزار برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای است اما این روند نمی‌تواند بی‌انتها باشد. این تعلل بر روی محاسبات ما درخصوص مزایای بازگشت دوجانبه احتمالی به برجام تاثیر خواهند گذاشت. ما چارچوب زمانی تعیین نمی‌کنیم اما مسئله‌ای است که از نزدیک آن را تحت نظر داریم‌./ ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار